Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of calcium, magnesium, and zinc addition on apllication of triticale in biotechnology
Назив: The influence of calcium, magnesium, and zinc addition on apllication of triticale in biotechnology
Аутори: Pejin, Jelena  ; Grujić, Olgica ; Pejin, Dušanka ; Mojović, Ljiljana  ; Markov, Siniša  ; Marković, Milica; Nikolić, Svetlana
Година: 2012
Публикација: Abstract Book of 6th Central European Congress on Food (CEFood 2012)
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 402-402
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275296
URL: https://www.cefood2102.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.