Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of calcium, magnesium, and zinc addition on apllication of triticale in biotechnology
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of calcium, magnesium, and zinc addition on apllication of triticale in biotechnology | Аутори: | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Abstract Book of 6th Central European Congress on Food (CEFood 2012) | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5![]() ![]() |
Колација: | str. 402-402 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275296 | URL: | https://www.cefood2102.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.