Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of Common Packaging Materials in the probiotic Fresh Cheese Production

Назив ![]() | Application of Common Packaging Materials in the probiotic Fresh Cheese Production | Аутори: | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Book of Abstracts, 7th Central European Congress on Food, 21-24 May 2014, Ohrid Macedonia | Издавач: | Consulting and Training Center KEY, Macedonia, Ohrid, Macedonia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-4565-05-5![]() ![]() |
Колација: | str. 185-186 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/276061 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.