Резултати

еНаука >  Резултати >  How the food industry experiences and perceives food fraud
Назив: How the food industry experiences and perceives food fraud
Аутори: Djekić, Ilija  ; Jambrak, Anet Rezek; Djugum, Jelena; Rajković, Andreja  
Година: 2018
Публикација: Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
ISSN: 1757-8361 Quality Assurance and Safety of Crops and Foods Претражи идентификатор
Издавач: Wageningen Academic Publishers, Wageningen
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 4 str. 325-333
DOI: 10.3920/QAS2018.1365
WoS-ID: 000453249900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85058714788
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/276880
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/4709
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

12
SCOPUSTM
9
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.