Резултати
еНаука >
Резултати >
Calcium sulphate as coagulant in phase of sugar beet juice clarification - method of measurement residual solution turbidity and Zeta potential

Назив: | Calcium sulphate as coagulant in phase of sugar beet juice clarification - method of measurement residual solution turbidity and Zeta potential | Аутори: | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489![]() ![]() |
Издавач: | Skopje: Consulting and training Center KEY | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 str. 49-53 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/276909 | URL: | https://keypublishing.org/jhed/jhed-volumes/jhed-volume-10-fpp-5-tatjana-a-kuljanin-biljana-lj-loncar-milica-r-nicetin-jasna-p-grbic-rada-c-jevtic-mucibabic-kosana-m-sobot-2015-calcium-sulphate-as-coagulant-in-phase-of-su/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.