Резултати
еНаука >
Резултати >
Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milk
| Назив: | Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milk | Аутори: | Pešić, Mirjana |
Година: | 2012 | Публикација: | Small Ruminant Research | ISSN: | 0921-4488 Small Ruminant Research Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 108 br. 1-3 str. 77-86 | DOI: | 10.1016/j.smallrumres.2012.06.013 | WoS-ID: | 000311134800012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84868206969 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277108 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2972 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.