Резултати

еНаука >  Резултати >  Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milk
Назив: Heat induced casein-whey protein interactions at natural pH of milk: A comparison between caprine and bovine milk
Аутори: Pešić, Mirjana  ; Barać, Miroljub  ; Stanojević, Sladjana  ; Ristić, Nikola  ; Maćej, Ognjen; Vrvić, Miroslav M. 
Година: 2012
Публикација: Small Ruminant Research
ISSN: 0921-4488 Small Ruminant Research Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 108 br. 1-3 str. 77-86
DOI: 10.1016/j.smallrumres.2012.06.013
WoS-ID: 000311134800012
Scopus-ID: 2-s2.0-84868206969
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277108
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2972
Пројекат: Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

65
SCOPUSTM
40
OpenCitations
61
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.