Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Benefit of grain wheat quality for food and economy | Аутори: | Knežević, Desimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Pre-Conference Workshop on Innovative Technologies for Advanced Food Processing and Nutrition towards Better Health | Издавач: | OMICS group- M. Menkovska, Macedonia FYROM | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-608-245-077-3![]() ![]() |
Колација: | vol. 1 br. 1 str. 28-28 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277522 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена: | Уредница није имала увида у публикацију, па уређивање није било могуће. | Напомена о доступности: | На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.