Резултати

еНаука >  Резултати >  Benefit of grain wheat quality for food and economy
Назив: Benefit of grain wheat quality for food and economy
Аутори: Knežević, Desimir  ; Radosavac, Adriana  ; Menkovska, Mirjana; Rajković, Dragana  
Година: 2015
Публикација: Pre-Conference Workshop on Innovative Technologies for Advanced Food Processing and Nutrition towards Better Health
Издавач: OMICS group- M. Menkovska, Macedonia FYROM
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-608-245-077-3 Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 1 str. 28-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277522
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена: Уредница није имала увида у публикацију, па уређивање није било могуће.
Напомена о доступности: На основу доступних података није могуће утврдити да ли резултат постоји
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.