Резултати

еНаука >  Резултати >  Sensory perception of various sodium chloride and potassium chloride water solutions
Назив: Sensory perception of various sodium chloride and potassium chloride water solutions
Аутори: Parunović, Nenad  ; Milanović-Stevanović Mirjana ; Lilić Slobodan  ; Karan Dragica  ; Lukić Mirjana  ; Babić Jelena  ; Stefanović Srđan  
Година: 2013
Публикација: International 57th Meat Industry Conference, Belgrade, Serbia
Издавач: Institute of meat hygiene and technology - Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-07-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 225-229
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277595
URL: http://www.inmesbgd.com/images/savet/57/Proceedings_International_57th_Meat_Industry_Conference.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.