Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization of hull-less pumpkin seed oil press-cake
Назив: Chemical characterization of hull-less pumpkin seed oil press-cake
Аутори: Vujasinović, Vesna  ; Dimić, Etelka ; Radočaj, Olga; Rabrenović, Biljana  ; Takači, Aleksandar  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 370-374
Scopus-ID: 2-s2.0-84926008684
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277939
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2745
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/30276
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5702
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=91739&source=eNauka&language=en
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.