Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparsion of the fatty acid composition of five different fat tissues in Swedish Landrace pig
Назив: Comparsion of the fatty acid composition of five different fat tissues in Swedish Landrace pig
Аутори: Stanišić, Nikola  ; Šolević Knudsen Tatjana  
Година: 2015
Публикација: Proceedings of the 4th International Congress „New Perspectives and Challenges of Sustainable Livestock Production“
Издавач: Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-71-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 236-245
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278671
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.