Резултати

еНаука >  Резултати >  PRESERVATION AND CARE OF INDIGENOUS SJENICA CHEESE DURING - RIPENING PROCESS
Назив: PRESERVATION AND CARE OF INDIGENOUS SJENICA CHEESE DURING - RIPENING PROCESS
Аутори: Savić, Željko  ; Lalić, Nebojša S.  
Година: 2013
Публикација: IV International Symposium „Agrosym 2013“
Издавач: Faculty of Agriculture University of East Sarajevo, Bosnia and Herzegovina, Bosna i Hercegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-751-3-7 Претражи идентификатор
Колација: vol. 1 br. 1 str. 1105-1110
DOI 10.7251/AGSY13031105S
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278744
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.