Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of dietary vitamin E on performance and meat colour in fatteners
Назив: The effect of dietary vitamin E on performance and meat colour in fatteners
Аутори: Branislav Živković; W. Migdal; Olga Kosovac; G. Cilev; Radović, Čedomir  ; Stanišić, Nikola  
Година: 2010
Публикација: III Internationl Symposium “Modern Trends in Meat Production” - Capter PIG MEAT
Издавач: University of Krakow, Poland
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-83-929686-1-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 123-129
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/279043
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.