Резултати

еНаука >  Резултати >  Salt content in ready-to-eat food and bottled spring and mineral water retailed in Novi Sad
Назив: Salt content in ready-to-eat food and bottled spring and mineral water retailed in Novi Sad
Аутори: Trajković-Pavlović, Ljiljana  ; Popović, Milka  ; Bijelović, Sanja  ; Velicki, Radmila  ; Torović, Ljilja  
Година: 2015
Публикација: Srpski arhiv za celokupno lekarstvo
ISSN: 0370-8179 Srpski arhiv za celokupno lekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 143 br. 5-6 str. 362-368
DOI: 10.2298/SARH1506362T
WoS-ID: 000357362400020
Scopus-ID: 2-s2.0-84936995570
PMID: 26259414
VBS COBISS: 215601932
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/215601932#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280171
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

2
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
3
OpenCitations
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.