Резултати
еНаука >
Резултати >
Salt content in ready-to-eat food and bottled spring and mineral water retailed in Novi Sad

Назив: | Salt content in ready-to-eat food and bottled spring and mineral water retailed in Novi Sad | Аутори: | Trajković-Pavlović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Srpski arhiv za celokupno lekarstvo | ISSN: | 0370-8179![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 143 br. 5-6 str. 362-368 | DOI: | 10.2298/SARH1506362T | WoS-ID: | 000357362400020 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84936995570 | PMID: | 26259414 | VBS COBISS: | 215601932 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/215601932#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/280171 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.