Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the content of lean meat in pigs on farm and slaughter line
Назив: Comparison of the content of lean meat in pigs on farm and slaughter line
Аутори: Tomic, Zdravko; Stojanac, Nenad  ; Cincović, Marko  ; Stevančević, Ognjen  ; Urošević, Miroslav  ; Novakov, Nikolina  ; Kovačević, Zorana  
Година: 2018
Публикација: Biotehnologija u stocarstvu
ISSN: 1450-9156 Biotechnology in Animal Husbandry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 34 br. 1 str. 41-48
DOI: 10.2298/bah1801041t
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/284950
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.