Резултати

еНаука >  Резултати >  A viewpoint of encapsulation technologies for food with added value
Назив: A viewpoint of encapsulation technologies for food with added value
Аутори: Nedović, Viktor A.  ; Salević, Ana S.  ; Kalušević, Ana; Lević, Steva  ; Balanč, Bojana  ; Đorđević, Verica  ; Bugarski, Branko  
Година: 2019
Публикација: The 2nd Balkans - China Mini - Symposium on Natural Products and Drug Discovery
Издавач: Institute for Biological Research 'Siniša Stanković', University of Belgrade, Belgrade, Serbia, Beograd
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-80335-10-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 20
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/288479
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.