Резултати
еНаука >
Резултати >
The application of the near infrared spectroscopy in the determination of the protein and oil content in soybean seeds
Назив: | The application of the near infrared spectroscopy in the determination of the protein and oil content in soybean seeds Primena bliske infracrvene spektroskopije u određivanju sadržaja ulja i proteina u semenu soje |
Аутори: | Balešević-Tubić, Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Journal of Scientific Agricultural Research | ISSN: | 0354-5695![]() ![]() |
Издавач: | Savez poljoprivrednih inženjera i tehničara, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 69 br. 2 str. 5-14 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/626 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/173786892#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/289820 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.