Резултати
еНаука >
Резултати >
Estimating technological quality in wheat by Hagberg falling number and Amylograph peak viscosity
Назив: | Estimating technological quality in wheat by Hagberg falling number and Amylograph peak viscosity | Аутори: | Đurić, Veselinka; Mladenov, Novica ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Zbornik radova Instituta za ratarstvo i povrtarstvo | ISSN: | 0354-7698![]() ![]() |
Издавач: | Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 45 br. 2 str. 21-26 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/624 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/289834 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.