Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of modified incubation factors on meat characteristics of broiler chickens
Назив: | The influence of modified incubation factors on meat characteristics of broiler chickens | Аутори: | Kanački, Zdenko S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Animal Science Papers and Reports | ISSN: | 0860-4037![]() ![]() |
Издавач: | Polish Academy of Sciences Institute of Genetics and Animal Breeding Jastrzebiec | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 35 br. 1 str. 87-96 | WoS-ID: | 000395943000007 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/290720 | URL: | http://www.ighz.edu.pl/uploaded/FSiBundleContentBlockBundleEntityTranslatableBlockTranslatableFilesElement/filePath/667/str87-96.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.