Резултати

еНаука >  Резултати >  Optimizacija ekstrakcionih postupaka i karakterizacija ekstrakata korena gaveza (Symphytum officinale), lista duda (Morus nigra) i peteljki trešnje (Prunus avium)
Назив: Optimizacija ekstrakcionih postupaka i karakterizacija ekstrakata korena gaveza (Symphytum officinale), lista duda (Morus nigra) i peteljki trešnje (Prunus avium)
Остали називи: Optimization of extraction techniques andcharacterization of comfrey root (Symphytum officinale), black mullberry leaves (Morus nigra )and sweet cherry stems (Prunus avium) extracts
Аутори: Nastić, Nataša  
Ментор: Švarc-Gajić, Jaroslava  
Остала ауторства: Vladić, Jelena  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Šojić-Merkulov, Daniela  
Година: 2020
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-187
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=112699&source=eNauka&language=en
/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije157599360188788.pdf?controlNumber=(BISIS)112699&fileName=157599360188788.pdf&id=14352
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija157599359027123.pdf?controlNumber=(BISIS)112699&fileName=157599359027123.pdf&id=14351&source=NaRDuS&language=sr
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/291546
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=112699&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17197
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije157599360188788.pdf?controlNumber=(BISIS)112699&fileName=157599360188788.pdf&id=14352&source=NaRDuS&language=sr
Пројекат: Razvoj novih funkcionalnih konditorskih proizvoda na bazi uljarica (RS-31014)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца