Резултати
еНаука >
Резултати >
Relation of mineral nutrition and content of lycopene and beta-carotene in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) fruits
Назив: | Relation of mineral nutrition and content of lycopene and beta-carotene in tomato (Lycopersicon esculentum Mill.) fruits | Аутори: | Zdravković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2007 | Публикација: | Acta Horticulturae : Proceedings of the 3rd Balkan Symposium on Vegetable and Potatoes | ISSN: | 0567-7572![]() ![]() |
Издавач: | International Society for Horticultural Science | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-90-66057-39-5![]() ![]() |
Колација: | br. 729 str. 177-181 | DOI: | 10.17660/ActaHortic.2007.729.27 | WoS-ID: | 000245943000027 | Scopus-ID: | 2-s2.0-70350045628 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/292015 http://RIVeC.institut-palanka.rs/handle/123456789/66 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.