Резултати

еНаука >  Резултати >  Investigation of quantity and chemical characteristics of carp by-products
Назив: Investigation of quantity and chemical characteristics of carp by-products
Аутори: Kormanjoš, Šandor ; Okanović, Đorđe  ; Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Šojić, Branislav  ; Pelić, Miloš  ; Popović, Sanja  ; M. Ristić
Година: 2016
Публикација: 63. International scientific Conference “Food science, Engineering and Technologies 2016”
ISSN: 1314-7102 Претражи идентификатор
Издавач: University of Food Technologies Plovdiv, Bugarska
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 21-21
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296923
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.