Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Investigation of quantity and chemical characteristics of carp by-products | Аутори: | Kormanjoš, Šandor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | 63. International scientific Conference “Food science, Engineering and Technologies 2016” | ISSN: | 1314-7102![]() ![]() |
Издавач: | University of Food Technologies Plovdiv, Bugarska | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 21-21 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/296923 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.