Резултати
еНаука >
Резултати >
Production of poultry meat and eggs as functional food - challenges and opportunities
Назив: | Production of poultry meat and eggs as functional food - challenges and opportunities | Аутори: | Perić, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Biotechnology in Animal Husbandry | ISSN: | 1450-9156![]() ![]() |
Издавач: | Beograd-Zemun : Institut za stočarstvo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 27 br. 3 str. 511-520 | DOI: | 10.2298/bah1103511p | VBS COBISS: | 205004812 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/297845 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/205004812#izum.si |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.