Резултати

еНаука >  Резултати >  ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB
Назив: ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB
Аутори: Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Slađana Žilić  ; Vučić, Tanja R.  ; Danijel Milinčić  ; Dušanka Popović; Milenko Smiljanić
Година: 2018
Публикација: BOOKOF ABSTRACTS IX International Scientific Agriculture Symposium *AGROSYM 2018'
Тип резултата: Конференцијски рад
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/298116
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.