Резултати

еНаука >  Резултати >  Mushroom extracts as novel bacterial anti-adhesion compounds
Назив: Mushroom extracts as novel bacterial anti-adhesion compounds
Аутори: Klaus, Anita  ; Nikšić, Miomir ; Sterniša M.; Vunduk J.; Smole Možina S.
Година: 2016
Публикација: III International Congress “Food Technology, Quality and Safety”
Издавач: Institute of Food Technology in Novi Sad, Rebublika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-050-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 384-384
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300354
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.