Резултати
еНаука >
Резултати >
Changes in antioxidant activity and phenolic content of celery leaves and root during osmotic treatment
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Changes in antioxidant activity and phenolic content of celery leaves and root during osmotic treatment | Аутори: | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489![]() ![]() |
Издавач: | Skopje: Consulting and Training Center KEY | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 str. 75-81 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/303826 | URL: | https://keypublishing.org/jhed/jhed-volumes/jhed-volume-13-fpp-5-milica-nicetin-biljana-loncar-vladimir-filipovic-violeta-knezevic-tatjana-kuljanin-lato-pezo-stanislava-gorjanovic-2015-changes-in-antioxidant-activity-and-pheno/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.