Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Physico-chemical properties of corn-based snack fortified with raspberry seeds | Аутори: | Perović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 46 br. 1 str. 61-71 | DOI: | 10.5937/ffr1901061p | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153784896 | VBS COBISS: | 55823369 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/55823369#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/304757 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.