Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative study of the quality characteristics of cold-pressed and virgin pumpkin seed oils
Назив Comparative study of the quality characteristics of cold-pressed and virgin pumpkin seed oils
Аутори: Dimić, Etelka ; Vujasinović Vesna  ; Čorbo S.; Rabrenović B.
Година: 2015
Публикација: Book of Abstracts, 26th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, 26th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry , Sarajevo, Bosnia and Hezegovina, 2015, 27.09.-30.09., No 26
Издавач: Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 99-99
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97678&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305368
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31557
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.