Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative study of the quality characteristics of cold-pressed and virgin pumpkin seed oils
Назив ![]() | Comparative study of the quality characteristics of cold-pressed and virgin pumpkin seed oils | Аутори: | Dimić, Etelka ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Book of Abstracts, 26th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry, 26th International Scientific-Expert Conference on Agriculture and Food Industry , Sarajevo, Bosnia and Hezegovina, 2015, 27.09.-30.09., No 26 | Издавач: | Faculty of Agriculture and Food Sciences, University of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 99-99 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=97678&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305368 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/31557 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.