Резултати

еНаука >  Резултати >  Buckwheat, quinoa and amaranth: good alternatives to nutritious food
Назив Buckwheat, quinoa and amaranth: good alternatives to nutritious food
Аутори: Škrobot, Dubravka J.  ; Milovanović Ivan  ; Jovanov Pavle  ; Pestorić, Mladenka V.  ; Tomić, Jelena M.  
Година: 2019
Публикација: 6th International Conference Sustainable postharvest and food technologies – INOPTEP 2019
Издавач: Kladovo, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-458-9
Колација: str. 196-196
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/305575
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.