Резултати

еНаука >  Резултати >  TESTING OF CERTAIN CHEMOCAL QVALITY CHARAKTERISTICS OF VARIONS SERBIAN MEAT PRODUCTIONS
Назив: TESTING OF CERTAIN CHEMOCAL QVALITY CHARAKTERISTICS OF VARIONS SERBIAN MEAT PRODUCTIONS
Аутори: Vukašinović, Marija ; V.S. Kurćubić; Vesna M. Kaljević
Година: 2012
Публикација: XV INTERNATIONAL FEED TECHNOLOGY SYMPOSIUM “FEED-TO-FOOD” / COST FEED FOR HEALTH JOINT WORKSHOP, NOVI SAD, -
Издавач: Institut za prehrambene tenologije Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-032-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 148-153
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/306079
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.