Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region
Назив: | Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region | Аутори: | Poór, Péter; Poór, Péter; Ördög, Attila; Tari, Irma; Bátori, Zoltán; Štajner, Dubravka; Popović, Boris ![]() ![]() |
Година: | 2018 | Публикација: | Journal of Elementology | ISSN: | 1644-2296![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 2 | DOI: | 10.5601/jelem.2017.22.4.1497 | WoS-ID: | 000437430400009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85044420295 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/307584 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.