Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region
Назив: Comparison of the mineral content of processed spice samples of sweet and hot paprika from the Szeged region
Аутори: Poór, Péter; Poór, Péter; Ördög, Attila; Tari, Irma; Bátori, Zoltán; Štajner, Dubravka; Popović, Boris  
Година: 2018
Публикација: Journal of Elementology
ISSN: 1644-2296 Journal of Elementology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 2
DOI: 10.5601/jelem.2017.22.4.1497
WoS-ID: 000437430400009
Scopus-ID: 2-s2.0-85044420295
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/307584
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.