Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers
Назив: Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers
Аутори: Dejana Trbović  ; Danka Spirić  ; Mirjana Lukić  ; Zoran Petrović  ; Nenad Parunović  ; Vesna Đorđević  ; Dragan Milićević  
Година: 2017
Публикација: Meat Technology
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 58, br. 2, str. 118-124
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/309963
URL: https://www.inmes.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.