Резултати
еНаука >
Резултати >
Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers
Назив: | Fatty acid composition of cows milk: opportunities and challenges for dairy producers | Аутори: | Dejana Trbović ; Danka Spirić ; Mirjana Lukić ; Zoran Petrović ; Nenad Parunović ; Vesna Đorđević ; Dragan Milićević | Година: | 2017 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор | Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58, br. 2, str. 118-124 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/309963 | URL: | https://www.inmes.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.