Назив: | Re‐evaluation of silicon dioxide (E 551) as a food additive |
Аутори : | Younes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Kuhnle, Gunter Georg; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan ![](/image/organisations_icon_ico.png) ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Boon, Polly; Chrysafidis, Dimitrios; Gürtler, Rainer; Mosesso, Pasquale; Parent‐Massin, Dominique; Tobback, Paul; Kovalkovicova, Natalia; Rincon, Ana Maria; Tard, Alexandra; Lambré, Claude;
|
Година: | 2018 |
Публикација: | EFSA Journal |
ISSN: | 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 16 br. 1 |
DOI: | 10.2903/j.efsa.2018.5088 |
WoS-ID: | 000423808600008 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85062015849 |
PMID: | 32625658 |
PMCID: | PMC7009582 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311296 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka |
М-категорија: | |