Резултати

еНаука >  Резултати >  Značaj, priprema i kondicioniranje vode u prehrambenoj industriji
Назив: Značaj, priprema i kondicioniranje vode u prehrambenoj industriji
Аутори: Vidović, Milka ; Trajković, Ivana  ; Marko Rodić
Година: 2012
Публикација: The International Conference „Water Quality in the Waterwork Systems and Industry Water", 08-09.11.2012, Belgrade / Međunarodna konferencija "Kvalitet vode u u sistemima vodovoda i vode u industriji", 08-09.11.2012, Beograd
Издавач: Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo / Association for water technology and sanitary engineering
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82931-54-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 187-191
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7264
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/311699
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.