Резултати

еНаука >  Резултати >  Benefits and Limitations of Lab-on-a-Chip Method over Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography Method in Gluten Proteins Evaluation
Назив: Benefits and Limitations of Lab-on-a-Chip Method over Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography Method in Gluten Proteins Evaluation
Аутори: Živančev, Dragan  ; Horvat, Daniela; Torbica, Aleksandra  ; Belović, Miona  ; Simić, Gordana; Magdić, Damir; Đukić, Nevena  
Година: 2015
Публикација: Journal of Chemistry
ISSN: 2090-9063 Journal of Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Hindawi Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2015 str. 1-9
DOI: 10.1155/2015/430328
WoS-ID: 000351076400001
Scopus-ID: 2-s2.0-84924559481
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9226
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312320
http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1480
Пројекат: Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

9
SCOPUSTM
3
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца