Резултати
еНаука >
Резултати >
Benefits and Limitations of Lab-on-a-Chip Method over Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography Method in Gluten Proteins Evaluation

Назив: | Benefits and Limitations of Lab-on-a-Chip Method over Reversed-Phase High-Performance Liquid Chromatography Method in Gluten Proteins Evaluation | Аутори: | Živančev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Chemistry | ISSN: | 2090-9063![]() ![]() |
Издавач: | Hindawi Ltd, London | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2015 str. 1-9 | DOI: | 10.1155/2015/430328 | WoS-ID: | 000351076400001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84924559481 | URI: | https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/9226 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312320 http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1480 |
Пројекат: | Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |