Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive compounds in cereals and legumes: their antioxidant capacity and health benefits
Назив: Bioactive compounds in cereals and legumes: their antioxidant capacity and health benefits
Аутори: Vančetović, Jelena  ; Perić, Vesna  ; Žilić Slađana  ; Vural Gokmen; Arda Serpen; Marijana Janković  
Година: 2014
Публикација: 5th Congress of the Serbian Genetic Society
Издавач: Srbian Genetic Society, Belgrade, srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87109-10-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 377-377
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/312443
URL: https://www.dgsgenetika.org.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.