Резултати

еНаука >  Резултати >  Analysis of chemical and antioxidant properties of red raspberry fruit (Rubus idaeus L.)
Назив: Analysis of chemical and antioxidant properties of red raspberry fruit (Rubus idaeus L.)
Аутори: M. Poledica; Milivojević, Jasminka  ; Radivojević, Dragan D.  ; Nikolić, Mihailo ; Dragišić Maksimović, Jelena J.  
Година: 2011
Публикација: Programme and Abstracts 19th Symposium of the Serbian Plant Physiology Society
Издавач: Serbian Plant Physiology Society, Belgrade - Institute for Biological Research SINIŠA STANKOVIĆ, Belgrade, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-912591-1-2 (SPPS) ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 59-59
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/313100
URL: http://www.dfbs.org.rs/vrujci3.html
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.