Резултати
еНаука >
Резултати >
Analysis of chemical and antioxidant properties of red raspberry fruit (Rubus idaeus L.)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Analysis of chemical and antioxidant properties of red raspberry fruit (Rubus idaeus L.) | Аутори: | M. Poledica; Milivojević, Jasminka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | Programme and Abstracts 19th Symposium of the Serbian Plant Physiology Society | Издавач: | Serbian Plant Physiology Society, Belgrade - Institute for Biological Research SINIŠA STANKOVIĆ, Belgrade, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-912591-1-2 (SPPS)![]() ![]() |
Колација: | str. 59-59 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/313100 | URL: | http://www.dfbs.org.rs/vrujci3.html | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.