Назив: | Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying |
Аутори: | Peruško, Marija ; Ghnimi, Sami; Simović, Ana ; Stevanović, Nikola R.; Radomirović, Mirjana Ž. ; Gharsallaoui, Adem; Smiljanić, Katarina ; Van Haute, Sam; Stanić-Vučinić, Dragana ; Ćirković-Veličković, Tanja ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2021 |
Публикација: | LWT |
ISSN: | 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 143 str. 111091-111091 |
DOI: | 10.1016/j.lwt.2021.111091 |
WoS-ID: | 000636161900014 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85101387203 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/316002 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4332 https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4333 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200288) Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718. Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26. FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752) |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |