Резултати

еНаука >  Резултати >  Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying
Назив: Maillard reaction products formation and antioxidative power of spray dried camel milk powders increases with the inlet temperature of drying
Аутори: Peruško, Marija  ; Ghnimi, Sami; Simović, Ana  ; Stevanović, Nikola R.; Radomirović, Mirjana Ž.  ; Gharsallaoui, Adem; Smiljanić, Katarina  ; Van Haute, Sam; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: LWT
ISSN: 0023-6438 Lwt-food Science and Technology ( Lebensmittel - Wissenschaft und Technologie) Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 143 str. 111091-111091
DOI: 10.1016/j.lwt.2021.111091
WoS-ID: 000636161900014
Scopus-ID: 2-s2.0-85101387203
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/316002
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4332
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4333
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo) (RS-200288)
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26.
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

17
SCOPUSTM
9
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца