Резултати

еНаука >  Резултати >  Improving of nutritional quality of wheat by bioforttification with selenium and zinc
Назив: Improving of nutritional quality of wheat by bioforttification with selenium and zinc
Аутори: Manojlović, Maja  ; Lončarić Z.; Čabilovski, Ranko  ; Popović B.; Karalić K.; Ivezić V.; Singh B. R.
Година: 2014
Публикација: The International Bioscience Conference and the 5th Joint International PSU-UNS Bioscience. Phuket, Thailand. Book of Abstract.
Издавач: International Institute of Science Engineering & Management, Tajland
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 173-173
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/316763
URL: https://www.ibsc2014.com
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.