Резултати

еНаука >  Резултати >  Potencijal žitarica za formiranje akrilamida u hrani: Poređenje između vrsta i genotipova
Назив: Potencijal žitarica za formiranje akrilamida u hrani: Poređenje između vrsta i genotipova
Аутори: Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Vančetović, Jelena P.  ; Basić, Zorica  ; Janković, Marijana  ; Kandić, Vesna G.  ; Božinović, Sofija S.  
Година: 2016
Публикација: V simpozijum Sekcije za oplemenjivanje organizama Društva Genetičara Srbije
Издавач: Društvo genetičara Srbije, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-87109-12-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 92-92
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/317507
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.