Резултати

еНаука >  Резултати >  Phenolic ripeness grape as a potential source of competitive advantage in the wine market
Назив: Phenolic ripeness grape as a potential source of competitive advantage in the wine market
Аутори: S.Djekic; Radovanović, Blaga ; Radovanović, Vladimir 
Година: 2014
Публикација: X International May Conference on Strategic management – IMKSM 2014
Издавач: Tehnički fakultet u Boru, Univerzitet u Beogradu, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6305-019-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 445-453
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/317648
URL: http://mksm.sjm06.com/international-may-conference-on-strategic-management-imksm-2015/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.