Резултати
еНаука >
Резултати >
OPTIMALIZATION OF VEGETABLES FOR CONSUME IN FRESH CONDITION PRODUCION STRUCTURE
Назив: | OPTIMALIZATION OF VEGETABLES FOR CONSUME IN FRESH CONDITION PRODUCION STRUCTURE | Аутори: | Novković, Nebojša ; Krasnić Tomo; Nikolić Goran | Година: | 2013 | Публикација: | Fourth International Scientific Symposium "Agrosym 2013" | Издавач: | University of East Sarajevo, Faculty of Agricultue, BIH; University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia, Jahorina, BIH | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-751-3-7 Претражи идентификатор | Колација: | str. 1320-1325 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319528 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.