Резултати

еНаука >  Резултати >  OPTIMALIZATION OF VEGETABLES FOR CONSUME IN FRESH CONDITION PRODUCION STRUCTURE
Назив: OPTIMALIZATION OF VEGETABLES FOR CONSUME IN FRESH CONDITION PRODUCION STRUCTURE
Аутори: Novković, Nebojša  ; Krasnić Tomo; Nikolić Goran
Година: 2013
Публикација: Fourth International Scientific Symposium "Agrosym 2013"
Издавач: University of East Sarajevo, Faculty of Agricultue, BIH; University of Belgrade, Faculty of Agriculture, Serbia, Jahorina, BIH
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-751-3-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 1320-1325
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/319528
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.