Резултати

еНаука >  Резултати >  Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food Additive
Назив: Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food Additive
Аутори Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Година: 2011
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 1 str. 1854-1854
DOI: 10.2903/j.efsa.2011.1854
WoS-ID: 000408960700001
Scopus-ID: 2-s2.0-84960799019
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320356
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

39
SCOPUSTM
27
OpenCitations
57
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.