Резултати
еНаука >
Резултати >
Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food Additive
Назив: | Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food Additive | Аутори : | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Година: | 2011 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 1 str. 1854-1854 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2011.1854 | WoS-ID: | 000408960700001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84960799019 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320356 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.