Резултати

еНаука >  Резултати >  Selenium determination in biscuits and pasta: Development of chronopotentiometric stripping determination by using a sulphide as an internal standard
Назив: Selenium determination in biscuits and pasta: Development of chronopotentiometric stripping determination by using a sulphide as an internal standard
Аутори: Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Stojanović, Zorica  
Година: 2013
Публикација: Talanta
ISSN: 0039-9140 Talanta Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 115 str. 474-481
DOI: 10.1016/j.talanta.2013.06.005
WoS-ID: 000328095600068
Scopus-ID: 2-s2.0-84879866220
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/320561
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/9190
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

6
SCOPUSTM
4
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.