Резултати
еНаука >
Резултати >
Effects of phytobiotics on Cobb broiler production results, meatiness and chemical composition
Назив: | Effects of phytobiotics on Cobb broiler production results, meatiness and chemical composition | Аутори: | Glamočlija, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Meat Technology | ISSN: | 2466-4812![]() ![]() |
Издавач: | Institute of meat hygiene and technology, Belgrade | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 57 br. 2 str. 89-94 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/321369 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1376 |
Пројекат: | Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача | Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |