Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antioxidant and sensorial properties of linden honey with dried apricots
Naziv: Antioxidant and sensorial properties of linden honey with dried apricots
Autori: Ćetković, Gordana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  ; Vulić, Jelena  ; Đilas, Sonja ; Tumbas, Vesna  
Godina: 2014
Publikacija: Chemistry & Biodiversity
ISSN: 1612-1872 Chemistry and Biodiversity Pretraži identifikator
Izdavač: Wiley
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 11 br. 11 str. 1861-1870
DOI: 10.1002/cbdv.201400028
WoS-ID: 000345316400011
Scopus-ID: 2-s2.0-84915827969
PMID: 11
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/323562
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/7373
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu

6
SCOPUSTM
4
PubMed CentralTM
4
OpenCitations
5
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.