Резултати

еНаука >  Резултати >  Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meat
Назив: Cholesterol content and fatty acids composition of Mangalitsa pork meat
Аутори: Parunović, Nenad  ; Petrović, Milica  ; Djordjević, Vesna; Petronijević, Radivoje  ; Lakicević, Brankica  ; Petrović, Zoran  ; Savić, Radomir  
Година: 2015
Публикација: 58th International Meat Industry Conference (Meatcon2015)
ISSN: 2211-601X Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 5 str. 215-218
DOI: 10.1016/j.profoo.2015.09.021
WoS-ID: 000380429000056
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3736
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324658
Пројекат: Primena različitih odgajivačko-selekcijskih i biotehnoloških metoda u cilju oplemenjivanja svinja (RS-31081)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

9
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.