Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition and cholesterol content in M. longissimus dorsi from free-range reared Swallow-belly Mangalitsa: the effect of gender

Назив: | Chemical composition and cholesterol content in M. longissimus dorsi from free-range reared Swallow-belly Mangalitsa: the effect of gender | Аутори: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | 58th International Meat Industry Conference (Meatcon2015) | ISSN: | 2211-601X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier Science Bv, Amsterdam | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | vol. 5 str. 316-319 | DOI: | 10.1016/j.profoo.2015.09.066 | WoS-ID: | 000380429000082 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/454 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/324688 |
Пројекат: | Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |