Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer
Назив: | The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer | Аутори: | Veljović, Mile ; Despotović, Saša ; Pecić, Sonja ; Davidovic S; Vukosavljević, Predrag ; Leskošek-Čukalović, Ida | Година: | 2012 | Публикација: | 22nd Congress of Chemists and Technologists of Macedonia | Издавач: | Society of Chemists and Technologists of Macedonia member of EuCheMS | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 142-142 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/326750 | URL: | http://www.tmf.ukim.edu.mk/shtmcongress2012/doc/Book%20of%20abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.