Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer
Назив: The effect of raw materials and fermentation conditions on flavonoids content of grape beer
Аутори: Veljović, Mile  ; Despotović, Saša  ; Pecić, Sonja  ; Davidovic S; Vukosavljević, Predrag  ; Leskošek-Čukalović, Ida 
Година: 2012
Публикација: 22nd Congress of Chemists and Technologists of Macedonia
Издавач: Society of Chemists and Technologists of Macedonia member of EuCheMS
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 142-142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/326750
URL: http://www.tmf.ukim.edu.mk/shtmcongress2012/doc/Book%20of%20abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.