Резултати
еНаука >
Резултати >
Raspberry wine fermentation by different biocatalysts: Immobilized and suspended yeast cells
Назив: | Raspberry wine fermentation by different biocatalysts: Immobilized and suspended yeast cells | Аутори: | Nikićević, Ninoslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Programme and Abstracts The First International Conference of AREA Project “Challenges for Research Improvements in Agriculture” | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, Republika Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7834-197-7![]() ![]() |
Колација: | str. 57-57 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329096 | URL: | http://www.area.agrif.bg.ac.rs/sites/default/files/area_conference_belgrade_-_book_of_abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.