Резултати

еНаука >  Резултати >  Raspberry wine fermentation by different biocatalysts: Immobilized and suspended yeast cells
Назив: Raspberry wine fermentation by different biocatalysts: Immobilized and suspended yeast cells
Аутори: Nikićević, Ninoslav ; Radovan Đorđević ; Steva Lević  ; Ana Kalušević ; Brian Gibson; Neža Čadež; Viktor Nedović  
Година: 2014
Публикација: Programme and Abstracts The First International Conference of AREA Project “Challenges for Research Improvements in Agriculture”
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet, Republika Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-197-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 57-57
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329096
URL: http://www.area.agrif.bg.ac.rs/sites/default/files/area_conference_belgrade_-_book_of_abstracts.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.