Резултати

еНаука >  Резултати >  Fatty acid composition of hot smoked Common carp meat
Назив: Fatty acid composition of hot smoked Common carp meat
Masnokiselinski sastav toplo dimljenog šarana
Аутори: Babić, Jelena  ; Vidaković, Suzana  ; Rakita, Slađana  ; Kartalović, Brankica  ; Okanović, Đorđe  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Ćirković, Miroslav ; Teodorović, Vlado 
Година: 2018
Публикација: Conference Proceedings, 8th International Conference 'Water and Fish', Belgrade-Zemun, June 13-15
Издавач: Beograd : Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7834-308-7 Претражи идентификатор
Колација: str. 350-351
URI: https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/173
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/329583
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2565
URL: http://www.cefah.agrif.bg.ac.rs/download/Water%20&%20Fish%202018.pdf
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.