Резултати

еНаука >  Резултати >  Rezistentan skrob i celuloza – najznačajnija vlakna u pravilno dizajniranoj ishrani
Назив: Rezistentan skrob i celuloza – najznačajnija vlakna u pravilno dizajniranoj ishrani
Аутори: Dodevska, Margarita S.  ; I. Miletić; Đorđević, Brižita I.  ; Kotur-Stevuljević, Jelena M.  ; P. Đorđević; M. Simić
Година: 2010
Публикација: Arh. Farm. 60(5)
Издавач: Beograd Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1150-1151
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/330042
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.